• Ma - Zo 9.00 - 19.00
 • 0623888477 info@cvswarmte.nl
 • Follow Us

Cv storing Vaillant

HomeCv storing Vaillant
CV Storing Vaillant

Heeft u een Vaillant cv ketel in uw woning , maar geeft deze een storing? Als er een storing is opgetreden kan dit verschillende oorzaken hebben. Wat u in zo’n geval moet doen is het inschakelen van een monteur. Deze kan nagaan waardoor het probleem wordt veroorzaakt en wat de beste oplossing is. In de meeste gevallen is er sprake van een defect onderdeel of achterstallig onderhoud. De monteur kan dergelijke storingen eenvoudig en snel voor u verhelpen.

Direct een monteur inschakelen

Wilt u direct een storingsmonteur inschakelen en bij u thuis langs laten komen? Dan bent u bij CVS warmte aan het juiste adres. Onze monteurs hebben kennis van verschillende soorten cv ketels. Bel direct naar 085 30 37 238. Er wordt vervolgens een afspraak met u ingepland. De monteur zal zo snel mogelijk ter plaatse zijn. Vervolgens wordt begonnen aan het onderzoek. Uw Vaillant ketel wordt nagekeken en de monteur zal uitzoeken welk element de storing veroorzaakt. Als dat bekend is wordt het probleem vakkundig voor u verholpen.

Vakkundig, goedkoop en snel

De monteurs van CVS warmte werken vakkundig, ze weten waar ze mee bezig zijn. Dat resulteert in een snelle oplossing van uw storing. Daarnaast werken wij met zeer scherpe tarieven. Bang zijn dat de rekening hoog wordt is dan ook niet nodig. Als u eenmaal heeft ervaren hoe de monteurs van CVS warmte werken, dan wilt u niet anders. Heeft u momenteel een probleem met uw Vaillant cv ketel? Neem dan direct contact op en laat de storing snel oplossen.

service

CVS Warmte staat voor

24/7 hr dienst

Het maakt niet uit of we thuis zijn en/of op de werkplaats. We staan klaar voor onze klanten.

Betrouwbaar Team

Onze team is erg trouw aan de klant en aan het bedrijf. Hierdoor staan we klaar voor u.

Correcte prijzen

Wij zorgen ervoor dat we het probleem in orde maken, voordat het een ramp wordt. Dit wordt ook nog eens binnen het budget uitgevoerd.

Vakbekwame monteurs

Je kan op ons rekenen, wij hebben elk probleem al een keer ondervonden. Wij worden jaarlijks bijgeschoold.

What our clients say

Valerie Smit

Ik gebruik deze groep installateurs al jaren. Ik ben super positief.

Jim Geluk

In het weekend had ik een water lekkage. Kon bijna geen loodgieter vinden die dezelfde dag kon komen. Gelukkig stond dezelfde dag nog iemand op de stoep om het probleem te verhelpen.

Nicole

Mijn CV ketel deed het niet meer !!! Ze waren er binnen een uur. Andre heeft het direct opgelost. Ben super blij.

Blijf in contact

Heeft u een vraag en/of een opmerking. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren altijd binnen 24 uur. Heeft u toch spoed , bel dan op tel 085 30 37 238.

 • Adres

  Prof. Telderslaan 43

 • Email

  info@cvswarmte.nl

 • Telefoon

  085 30 37 238