• Ma - Zo 9.00 - 19.00
 • 0623888477 info@cvswarmte.nl
 • Follow Us

CV stroring Remeha

HomeCV stroring Remeha
CV stroring Remeha

Heeft u een storing aan uw Remeha cv ketel? Het kan zijn dat de cv ketel nog maar deels</p> <p>werkt, maar het kan ook zijn dat deze helemaal niks meer doet. Een professionele monteur kan nagaan wat er precies aan de hand is. Is er een slang los geraakt, een klein onderdeel defect geraakt of is de cv ketel niet meer te herstellen? In de meeste gevallen kan een storing aan de Remeha ketel snel opgelost worden. Het achterhalen van de oorzaak kan alleen door een professionele monteur. Wilt u zo’n monteur bij u thuis laten komen? Neem dan contact op met CVS warmte via 085 30 37 238. De monteur probeert zo snel mogelijk bij u te zijn, zo is de tijd dat u zonder warm water zit zo kort mogelijk.

Nieuwe cv ketel kopen

Is uw cv ketel van Remeha niet meer te herstellen? In dat geval heeft u een nieuwe cv ketel nodig. Welk type moet u kiezen? Er zijn tegenwoordig veel type cv ketels te koop. Het kan dan ook erg lastig zijn om een keuze te maken uit alle modellen. CVS warmte kan hierin advies geven. Elke woning is anders en iedereen heeft een ander budget. Neem contact op met CVS warmte als u wilt ontdekken welke cv ketels er momenteel verkocht worden en wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende cv’s. Bel de advieslijn op het telefoonnummer 085 30 37 238 en krijgt direct een antwoord op uw vragen!

service

CVS Warmte staat voor

24/7 hr dienst

Het maakt niet uit of we thuis zijn en/of op de werkplaats. We staan klaar voor onze klanten.

Betrouwbaar Team

Onze team is erg trouw aan de klant en aan het bedrijf. Hierdoor staan we klaar voor u.

Correcte prijzen

Wij zorgen ervoor dat we het probleem in orde maken, voordat het een ramp wordt. Dit wordt ook nog eens binnen het budget uitgevoerd.

Vakbekwame monteurs

Je kan op ons rekenen, wij hebben elk probleem al een keer ondervonden. Wij worden jaarlijks bijgeschoold.

What our clients say

Valerie Smit

Ik gebruik deze groep installateurs al jaren. Ik ben super positief.

Jim Geluk

In het weekend had ik een water lekkage. Kon bijna geen loodgieter vinden die dezelfde dag kon komen. Gelukkig stond dezelfde dag nog iemand op de stoep om het probleem te verhelpen.

Nicole

Mijn CV ketel deed het niet meer !!! Ze waren er binnen een uur. Andre heeft het direct opgelost. Ben super blij.

Blijf in contact

Heeft u een vraag en/of een opmerking. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren altijd binnen 24 uur. Heeft u toch spoed , bel dan op tel 085 30 37 238.

 • Adres

  Prof. Telderslaan 43

 • Email

  info@cvswarmte.nl

 • Telefoon

  085 30 37 238