• Ma - Zo 9.00 - 19.00
 • 0623888477 info@cvswarmte.nl
 • Follow Us

CV Storing Nefit

HomeCV Storing Nefit
CV Storing Nefit

Heeft u een probleem met uw Nefit cv ketel? CVS warmte staat voor u klaar! Wilt u direct een afspraak inplannen met een monteur? Bel dan direct naar 085 30 37 238. Dit nummer is tussen 09.00 en 19.00 uur in gebruik. U kunt het nummer niet alleen van maandag tot en met vrijdag bereiken, ook op zaterdag en zondag kunt u contact opnemen. U krijgt een medewerker aan de lijn op het moment dat u belt. Deze zal nagaan of er een monteur vrij is die aangestuurd kan worden.

Onderzoek en herstel

Tijdens de meeste storingsonderzoeken kan de Nefit cv ketel direct weer op gang gebracht worden. Vaak is een klein onderdeel van de ketel aan vervanging toe. De meeste onderdelen kunnen direct door de monteur vervangen worden. In sommige gevallen is het echter noodzakelijk om een onderdeel te bestellen bij de leverancier. De cv ketel kan dan niet direct gerepareerd worden. Wij doen uiteraard ons best om uw cv ketel van Nefit weer zo snel mogelijk aan de praat te krijgen. Zonder warm water is het geen pretje natuurlijk.

Actief in heel Zuid-Holland

CVS warmte werkt door de hele provincie Zuid-Holland heen. Het maakt dus weinig uit of u in Zoetermeer of Rotterdam woont bijvoorbeeld. Heeft u een storing momenteel? Twijfel dan niet en contacteer CVS warmte. Wij werken met scherpe prijzen als het gaat om storingsherstel. Uw cv ketel wordt vakkundig onderzocht en indien mogelijk gerepareerd.

service

CVS Warmte staat voor

24/7 hr dienst

Het maakt niet uit of we thuis zijn en/of op de werkplaats. We staan klaar voor onze klanten.

Betrouwbaar Team

Onze team is erg trouw aan de klant en aan het bedrijf. Hierdoor staan we klaar voor u.

Correcte prijzen

Wij zorgen ervoor dat we het probleem in orde maken, voordat het een ramp wordt. Dit wordt ook nog eens binnen het budget uitgevoerd.

Vakbekwame monteurs

Je kan op ons rekenen, wij hebben elk probleem al een keer ondervonden. Wij worden jaarlijks bijgeschoold.

What our clients say

Valerie Smit

Ik gebruik deze groep installateurs al jaren. Ik ben super positief.

Jim Geluk

In het weekend had ik een water lekkage. Kon bijna geen loodgieter vinden die dezelfde dag kon komen. Gelukkig stond dezelfde dag nog iemand op de stoep om het probleem te verhelpen.

Nicole

Mijn CV ketel deed het niet meer !!! Ze waren er binnen een uur. Andre heeft het direct opgelost. Ben super blij.

Blijf in contact

Heeft u een vraag en/of een opmerking. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren altijd binnen 24 uur. Heeft u toch spoed , bel dan op tel 085 30 37 238.

 • Adres

  Prof. Telderslaan 43

 • Email

  info@cvswarmte.nl

 • Telefoon

  085 30 37 238