• Ma - Zo 9.00 - 19.00
 • 0623888477 info@cvswarmte.nl
 • Follow Us

Loodgieter

HomeLoodgieter
Loodgieter

Heeft u een probleem met één of meerdere leidingen in uw woning of bedrijfspand? Is er een probleem met uw toilet, koelsysteem, geiser of sanitair? De loodgieter kan al deze problemen voor u oplossen. Bij CVS warmte kunt u niet alleen terecht voor onderhoud en storingsherstel aan uw cv ketel, ook als het gaat om loodgieterstaken kunt u contact met ons opnemen. Wilt u direct een medewerker aan de lijn krijgen? Bel ons dan op het telefoonnummer 085 30 37 238. Dit nummer is van maandag tot en met zondag bereikbaar, van 09.00 – 19.00 uur.

Professioneel en snel

Een loodgieter behoort altijd professioneel te werk te gaan. Omdat er gewerkt wordt met leidingen is het belangrijk dat de monteur de nodige veiligheidsvoorschriften in acht neemt. Daarnaast moet hij exact weten wat hij gaat doen. Er zijn tegenwoordig nog veel monteurs die te weinig kennis van zaken hebben. Storingen worden hierdoor slechts deels of helemaal niet verholpen. Gelukkig hoeft u hier bij CVS warmte niet bang voor te zijn. Alle monteurs die aangestuurd worden door CVS warmte hebben voldoende kennis om uw storing of probleem snel en professioneel te verhelpen.

Inventarisatie en herstel

Op het moment dat er een loodgieter wordt aangestuurd zal deze eerst uw probleem aanhoren. Daarna gaat hij aan de slag! Het achterhalen van de oorzaak is daarbij van groot belang. Op het moment dat de oorzaak bekend is kan er gekeken worden naar de oplossing.

In sommige gevallen zijn er meerdere oplossingen mogelijk. Uiteraard worden deze met u besproken. Zo kan er een oplossing gekozen worden die binnen uw budget en wensen past.

service

CVS Warmte staat voor

24/7 hr dienst

Het maakt niet uit of we thuis zijn en/of op de werkplaats. We staan klaar voor onze klanten.

Betrouwbaar Team

Onze team is erg trouw aan de klant en aan het bedrijf. Hierdoor staan we klaar voor u.

Correcte prijzen

Wij zorgen ervoor dat we het probleem in orde maken, voordat het een ramp wordt. Dit wordt ook nog eens binnen het budget uitgevoerd.

Vakbekwame monteurs

Je kan op ons rekenen, wij hebben elk probleem al een keer ondervonden. Wij worden jaarlijks bijgeschoold.

What our clients say

Valerie Smit

Ik gebruik deze groep installateurs al jaren. Ik ben super positief.

Jim Geluk

In het weekend had ik een water lekkage. Kon bijna geen loodgieter vinden die dezelfde dag kon komen. Gelukkig stond dezelfde dag nog iemand op de stoep om het probleem te verhelpen.

Nicole

Mijn CV ketel deed het niet meer !!! Ze waren er binnen een uur. Andre heeft het direct opgelost. Ben super blij.

Blijf in contact

Heeft u een vraag en/of een opmerking. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren altijd binnen 24 uur. Heeft u toch spoed , bel dan op tel 085 30 37 238.

 • Adres

  Prof. Telderslaan 43

 • Email

  info@cvswarmte.nl

 • Telefoon

  085 30 37 238