• Ma - Zo 9.00 - 19.00
 • 0623888477 info@cvswarmte.nl
 • Follow Us

Loodgieter Rijswijk

HomeLoodgieter Rijswijk
Loodgieter Rijswijk

Loodgietersbedrijf uit Rijswijk inhuren

Heeft u een storing, lekkage of verstopping die verholpen moet worden door een loodgieter? Neem dan contact op met ons loodgietersbedrijf uit Rijkswijk. Een loodgieter uit uw eigen woonplaats heeft als voordeel dat er snel iemand ter plaatse kan zijn. Wel zo prettig natuurlijk als u met een verstopt toilet, een lekkage in de badkamer of een verstoorde cv-installatie zit. Onze loodgieter uit Rijkswijk weet zich raad met elk probleem. Uiteraard neemt hij voldoende materialen mee om het probleem vakkundig en snel te verhelpen.

Loodgieter uit Rijkswijk met spoed laten komen

Een koude woonkamer is zeer onprettig, net als een badkamer die blank staat vanwege een lekkage. Bij dit soort problemen wilt u een snelle oplossing. Gelukkig heeft CVS warmte een spoedlijn waar u heen kunt bellen als er sprake is van een spoedgeval. Een loodgieter uit Rijkswijk met spoed inhuren is dan ook geen enkel probleem. U neemt daarvoor contact op met de spoedlijn. Er wordt een korte analyse gemaakt van het probleem. Daarna wordt er een loodgieter met u ingepland. De loodgieter uit Rijswijk probeert vervolgens zo snel mogelijk bij u op locatie te zijn. Niet alleen overdag op werkdagen, maar ook in de avond en tijdens weekenden.

Geen probleem is te moeilijk

Wat het probleem ook is, onze loodgieter weet er raad mee. Hij is bekend met zowel de oudere als nieuwe apparatuur. Dit heeft als voordeel dat storingen ten allen tijde opgelost kunnen worden. De loodgieter gaat pas weg als alles weer naar behoren werkt. Dat is nog eens een top service!

service

CVS Warmte staat voor

24/7 hr dienst

Het maakt niet uit of we thuis zijn en/of op de werkplaats. We staan klaar voor onze klanten.

Betrouwbaar Team

Onze team is erg trouw aan de klant en aan het bedrijf. Hierdoor staan we klaar voor u.

Correcte prijzen

Wij zorgen ervoor dat we het probleem in orde maken, voordat het een ramp wordt. Dit wordt ook nog eens binnen het budget uitgevoerd.

Vakbekwame monteurs

Je kan op ons rekenen, wij hebben elk probleem al een keer ondervonden. Wij worden jaarlijks bijgeschoold.

What our clients say

Valerie Smit

Ik gebruik deze groep installateurs al jaren. Ik ben super positief.

Jim Geluk

In het weekend had ik een water lekkage. Kon bijna geen loodgieter vinden die dezelfde dag kon komen. Gelukkig stond dezelfde dag nog iemand op de stoep om het probleem te verhelpen.

Nicole

Mijn CV ketel deed het niet meer !!! Ze waren er binnen een uur. Andre heeft het direct opgelost. Ben super blij.

Blijf in contact

Heeft u een vraag en/of een opmerking. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren altijd binnen 24 uur. Heeft u toch spoed , bel dan op tel 085 30 37 238.

 • Adres

  Prof. Telderslaan 43

 • Email

  info@cvswarmte.nl

 • Telefoon

  085 30 37 238