• Ma - Zo 9.00 - 19.00
 • 0623888477 info@cvswarmte.nl
 • Follow Us

CV storing Itho Daalderop

HomeCV storing Itho Daalderop
CV storing Itho Daalderop

Itho Daalderop ontwikkelt innovatieve systemen en producten, waaronder ook cv ketels. Alle systemen leveren een bijdrage aan een energiezuinig, comfortabel en gezond binnenklimaat in uw woning. Dankzij de systemen van dit merk kunnen woningen volledig energieneutraal gemaakt worden. De systemen zijn geavanceerd. Dat kan altijd leiden tot een storing natuurlijk, hoe klein die kans ook is. Als u een Itho Daalderop cv ketel heeft en u heeft het vermoeden dat er een storing is opgetreden, dan kunt u contact opnemen met CVS warmte. Als u het nummer 085 30 37 238 belt krijgt u direct een medewerker aan de lijn. Deze kan een ervaren monteur naar uw adres sturen.

Jarenlange ervaren en betaalbaar

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van storingsherstel. Dit zorgt ervoor dat uw storing snel kan worden verholpen. Als u denkt dat storingsherstel door CVS warmte duur is dan heeft u het mis. De tarieven die wij hanteren zijn zeer scherp. U kunt dan ook met een gerust hart de storing aan uw Itho Daalderop cv ketel laten verhelpen, zonder dat u bang hoeft te zijn voor een peperdure rekening. Nadat de cv ketel van Itho Daalderop is herstelt, is het verstandig om te kijken naar de onderhoudscontracten. Door de cv ketel regelmatig te laten nakijken is de kans op een storing in de toekomst een stuk kleiner. Ook voor onderhoudscontracten geldt dat we met scherpe prijzen werken. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

service

CVS Warmte staat voor

24/7 hr dienst

Het maakt niet uit of we thuis zijn en/of op de werkplaats. We staan klaar voor onze klanten.

Betrouwbaar Team

Onze team is erg trouw aan de klant en aan het bedrijf. Hierdoor staan we klaar voor u.

Correcte prijzen

Wij zorgen ervoor dat we het probleem in orde maken, voordat het een ramp wordt. Dit wordt ook nog eens binnen het budget uitgevoerd.

Vakbekwame monteurs

Je kan op ons rekenen, wij hebben elk probleem al een keer ondervonden. Wij worden jaarlijks bijgeschoold.

What our clients say

Valerie Smit

Ik gebruik deze groep installateurs al jaren. Ik ben super positief.

Jim Geluk

In het weekend had ik een water lekkage. Kon bijna geen loodgieter vinden die dezelfde dag kon komen. Gelukkig stond dezelfde dag nog iemand op de stoep om het probleem te verhelpen.

Nicole

Mijn CV ketel deed het niet meer !!! Ze waren er binnen een uur. Andre heeft het direct opgelost. Ben super blij.

Blijf in contact

Heeft u een vraag en/of een opmerking. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren altijd binnen 24 uur. Heeft u toch spoed , bel dan op tel 085 30 37 238.

 • Adres

  Prof. Telderslaan 43

 • Email

  info@cvswarmte.nl

 • Telefoon

  085 30 37 238