• Ma - Zo 9.00 - 19.00
 • 0623888477 info@cvswarmte.nl
 • Follow Us

CV Storing Intergas

HomeCV Storing Intergas
CV Storing intergas

Een Intergas cv ketel is ijzersterk. Toch kan het gebeuren dat de cv ketel in storing valt. Dit kan uiteraard tal van redenen hebben. Als er sprake is van een storing aan uw Intergas ketel dan kunt u het beste een ervaren monteur laten komen. Deze monteur loopt de cv ketel helemaal na. Binnen de kortste keren heeft de monteur achterhaald wat de oorzaak is van</p> <p>de opgetreden storing. Nadat de oorzaak is achterhaald kan er gekeken worden naar de oplossing. Vaak is er maar één oplossing, maar in sommige gevallen zijn er verschillende. Uiteraard krijgt u direct te horen wat de reparatiekosten zijn en of het probleem direct opgelost kan worden of niet. Alles gaat netjes in overleg, zo weet u precies waar u aan toe bent.

Nieuwe Intergas cv ketel

Er komt een moment waarop blijkt dat uw Intergas cv ketel aan vervanging toe is. Een cv ketel gaat nu eenmaal niet oneindig mee. Tijdens een storing kan de monteur constateren dat de cv ketel niet meer te redden valt. Als dat het geval is zult u een nieuw cv ketel moeten kopen. CVS warmte is een specialist op het gebied van cv ketels en kan u dan ook een goed advies geven. Welke cv ketel past binnen uw budget en werkt het meest effectief in uw woning? Op die vragen geeft CVS warmte een antwoord! Bel ons op telefoonnummer 085 30 37 238 als u een nieuwe Intergas cv ketel wilt kopen of als u andere vragen heeft. Onze servicelijn is elke dag bereikbaar, van 09.00 – 19.00 uur. Wij staan u graag te woord!

service

CVS Warmte staat voor

24/7 hr dienst

Het maakt niet uit of we thuis zijn en/of op de werkplaats. We staan klaar voor onze klanten.

Betrouwbaar Team

Onze team is erg trouw aan de klant en aan het bedrijf. Hierdoor staan we klaar voor u.

Correcte prijzen

Wij zorgen ervoor dat we het probleem in orde maken, voordat het een ramp wordt. Dit wordt ook nog eens binnen het budget uitgevoerd.

Vakbekwame monteurs

Je kan op ons rekenen, wij hebben elk probleem al een keer ondervonden. Wij worden jaarlijks bijgeschoold.

What our clients say

Valerie Smit

Ik gebruik deze groep installateurs al jaren. Ik ben super positief.

Jim Geluk

In het weekend had ik een water lekkage. Kon bijna geen loodgieter vinden die dezelfde dag kon komen. Gelukkig stond dezelfde dag nog iemand op de stoep om het probleem te verhelpen.

Nicole

Mijn CV ketel deed het niet meer !!! Ze waren er binnen een uur. Andre heeft het direct opgelost. Ben super blij.

Blijf in contact

Heeft u een vraag en/of een opmerking. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren altijd binnen 24 uur. Heeft u toch spoed , bel dan op tel 085 30 37 238.

 • Adres

  Prof. Telderslaan 43

 • Email

  info@cvswarmte.nl

 • Telefoon

  085 30 37 238