• Ma - Zo 9.00 - 19.00
 • 0623888477 info@cvswarmte.nl
 • Follow Us

CV storing Ferroli

HomeCV storing Ferroli
CV Storing Ferroli

Ferroli cv ketels staan bekend om de hoge kwaliteit. Cv ketels van dit merk gaan dan ook moeiteloos jarenlang mee. Toch kan het gebeuren dat een Ferroli cv ketel in storing valt, net als cv ketels van andere merken. Goed onderhoud is dan ook erg belangrijk. Door de Ferroli cv ketel regelmatig te laten nakijken is de kans op een storing een stuk kleiner. Of u nu wel of geen onderhoud heeft laten uitvoeren, een storing kan altijd optreden. Gelukkig hebben wij ervaren monteurs klaarstaan die uw storing snel en professioneel kunnen verhelpen.

Bel ons direct

Is er momenteel sprake van een storing aan uw Ferroli cv ketel? Bel ons dan direct. Dit kan op het volgende nummer: 085 30 37 238. De telefoonlijn is elke ochtend vanaf 09.00 uur bereikbaar, ook in het weekend. Het nummer kan tot 19.00 uur ’s avonds gebeld worden. Op het moment dat u belt wordt er direct gevraagd om uw adresgegevens. Er wordt een monteur ingepland die uw Ferroli cv ketel helemaal komt doorlichten. Op deze wijze wordt al snel achterhaald waarom de cv ketel niet meer functioneert.

Betaalbaar en snel

Wat zijn de voordelen van CVS warmte? Het grootste voordeel is dat wij met ervaren monteurs werken die weten waar ze mee bezig zijn. Daarnaast werken wij met mooie tarieven, u zult dus nooit teveel betalen. Het laatste voordeel is dat wij snel reageren op uw storing. U hoeft nooit lang te wachten op een storingsmonteur. Laat uw Ferroli cv ketel dan ook snel door ons repareren als u momenteel een storing ondervindt.

service

CVS Warmte staat voor

24/7 hr dienst

Het maakt niet uit of we thuis zijn en/of op de werkplaats. We staan klaar voor onze klanten.

Betrouwbaar Team

Onze team is erg trouw aan de klant en aan het bedrijf. Hierdoor staan we klaar voor u.

Correcte prijzen

Wij zorgen ervoor dat we het probleem in orde maken, voordat het een ramp wordt. Dit wordt ook nog eens binnen het budget uitgevoerd.

Vakbekwame monteurs

Je kan op ons rekenen, wij hebben elk probleem al een keer ondervonden. Wij worden jaarlijks bijgeschoold.

What our clients say

Valerie Smit

Ik gebruik deze groep installateurs al jaren. Ik ben super positief.

Jim Geluk

In het weekend had ik een water lekkage. Kon bijna geen loodgieter vinden die dezelfde dag kon komen. Gelukkig stond dezelfde dag nog iemand op de stoep om het probleem te verhelpen.

Nicole

Mijn CV ketel deed het niet meer !!! Ze waren er binnen een uur. Andre heeft het direct opgelost. Ben super blij.

Blijf in contact

Heeft u een vraag en/of een opmerking. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren altijd binnen 24 uur. Heeft u toch spoed , bel dan op tel 085 30 37 238.

 • Adres

  Prof. Telderslaan 43

 • Email

  info@cvswarmte.nl

 • Telefoon

  085 30 37 238