• Ma - Zo 9.00 - 19.00
 • 0623888477 info@cvswarmte.nl
 • Follow Us

CV Storing

HomeCV Storing
CV Storing

Een cv storing is bijzonder vervelend. In een koud winterweekend zonder warm water te komen zitten vindt niemand prettig natuurlijk. Maar ook op een zomerse dag is een warme douche wel fijn. Eigenlijk maakt het dus weinig uit wanneer er een cv storing optreedt, het komt altijd verkeerd uit. Gelukkig bestaan er bedrijven die een cv storing snel en vakkundig voor u kunnen verhelpen. Een professional kan snel herkennen waardoor de storing is ontstaan en wat de oplossing is. In de meeste gevallen is er een klein onderdeel dat defect is geraakt. Dit vervangen lost het probleem vaak gelijk op.

Bel onze storingslijn

Heeft u momenteel een cv storing en wilt u direct iemand aan de lijn krijgen die de storing kan verhelpen? Contacteer ons dan direct. U kunt hiervoor naar 085 30 37 238 bellen. Dit telefoonnummer is niet alleen op werkdagen bereikbaar, maar ook op zaterdag en zondag. U kunt het nummer van 09.00 – 19.00 uur bereiken.

Betaalbare storingsherstel

Veel mensen denken dat storingsherstel veel geld kost. Dit hoeft echter niet altijd zo te zijn. Als u kiest voor CVS warmte hoeft u niet bang te zijn voor een hoge rekening. Dankzij onze jarenlange ervaring weten onze monteurs snel waardoor een storing is ontstaan. De oplostijd wordt hierdoor verkort. Dit leidt er toe dat wij een lager tarief in rekening kunnen brengen in vergelijking tot veel andere storingsherstellers. Laat uw storing dan ook voor CVS warmte herstellen. Uw cv ketel is weer snel actief door een vakkundige monteur. Daarnaast is de rekening die u krijgt ook nog eens betaalbaar!

service

CVS Warmte staat voor

24/7 hr dienst

Het maakt niet uit of we thuis zijn en/of op de werkplaats. We staan klaar voor onze klanten.

Betrouwbaar Team

Onze team is erg trouw aan de klant en aan het bedrijf. Hierdoor staan we klaar voor u.

Correcte prijzen

Wij zorgen ervoor dat we het probleem in orde maken, voordat het een ramp wordt. Dit wordt ook nog eens binnen het budget uitgevoerd.

Vakbekwame monteurs

Je kan op ons rekenen, wij hebben elk probleem al een keer ondervonden. Wij worden jaarlijks bijgeschoold.

What our clients say

Valerie Smit

Ik gebruik deze groep installateurs al jaren. Ik ben super positief.

Jim Geluk

In het weekend had ik een water lekkage. Kon bijna geen loodgieter vinden die dezelfde dag kon komen. Gelukkig stond dezelfde dag nog iemand op de stoep om het probleem te verhelpen.

Nicole

Mijn CV ketel deed het niet meer !!! Ze waren er binnen een uur. Andre heeft het direct opgelost. Ben super blij.

Blijf in contact

Heeft u een vraag en/of een opmerking. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren altijd binnen 24 uur. Heeft u toch spoed , bel dan op tel 085 30 37 238.

 • Adres

  Prof. Telderslaan 43

 • Email

  info@cvswarmte.nl

 • Telefoon

  085 30 37 238