• Ma - Zo 9.00 - 19.00
 • 0623888477 info@cvswarmte.nl
 • Follow Us

CV storing Bederus

HomeCV storing Bederus
CV storing Bederus

CV storing Bederus Bederus is een merk dat al jarenlang actief is op het gebied van cv ketels. Het is een internationaal merk dat verschillende producten maakt. Boilers, ketels, warmtekrachtkoppelingen, ze worden allemaal door dit bedrijf gemaakt. Dankzij jarenlange ervaring is er een unieke expertise opgedaan en is het bedrijf in staat op hoogwaardige oplossingen en producten te ontwikkelen. Dit wordt gecombineerd met servicegerichtheid. Kortom, als u een cv ketel van Bederus heeft dan zit het met de kwaliteit wel goed! Dat wil natuurlijk niet zeggen dat u met een Bederus cv ketel geen kans hebt op storingen. Geen enkele cv ketel is 100% storingsvrij. Ook een Bederus cv ketel kan in storing vallen helaas.

Verhelpen van de storing

Zelf een storing verhelpen is uitermate lastig als u geen kennis heeft van cv ketels. Het is dan ook verstandiger om het herstel van de Bederus cv ketel over te laten aan een vakprofessional. Iemand die al jarenlang bezig is met het oplossen van storingen in cv ketels weet precies waar naar gezocht moet worden. Via CVS warmte kunt u zo’n vakprofessional inhuren en bij u thuis laten komen. Heeft u momenteel een storing aan uw Bederus cv ketel? Neem dan direct contact met ons op. Er kan dan een monteur ingepland worden op een tijdstip dat u uitkomt. Onze storingslijn is bereikbaar via het telefoonnummer 085 30 37 238

wordt. Contact is mogelijk van 09.00 – 19.00 uur, ook in weekenden en vakanties. Wij hopen dat de storing aan uw Bederus cv ketel snel wordt verholpen!

service

CVS Warmte staat voor

24/7 hr dienst

Het maakt niet uit of we thuis zijn en/of op de werkplaats. We staan klaar voor onze klanten.

Betrouwbaar Team

Onze team is erg trouw aan de klant en aan het bedrijf. Hierdoor staan we klaar voor u.

Correcte prijzen

Wij zorgen ervoor dat we het probleem in orde maken, voordat het een ramp wordt. Dit wordt ook nog eens binnen het budget uitgevoerd.

Vakbekwame monteurs

Je kan op ons rekenen, wij hebben elk probleem al een keer ondervonden. Wij worden jaarlijks bijgeschoold.

What our clients say

Valerie Smit

Ik gebruik deze groep installateurs al jaren. Ik ben super positief.

Jim Geluk

In het weekend had ik een water lekkage. Kon bijna geen loodgieter vinden die dezelfde dag kon komen. Gelukkig stond dezelfde dag nog iemand op de stoep om het probleem te verhelpen.

Nicole

Mijn CV ketel deed het niet meer !!! Ze waren er binnen een uur. Andre heeft het direct opgelost. Ben super blij.

Blijf in contact

Heeft u een vraag en/of een opmerking. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren altijd binnen 24 uur. Heeft u toch spoed , bel dan op tel 085 30 37 238.

 • Adres

  Prof. Telderslaan 43

 • Email

  info@cvswarmte.nl

 • Telefoon

  085 30 37 238