• Ma - Zo 9.00 - 19.00
 • 0623888477 info@cvswarmte.nl
 • Follow Us

CV reparatie

HomeCV reparatie
Cv Reperatie

Heeft uw cv ketel het begeven en bent u op zoek naar een bedrijf welke een vakkundige cv reparatie voor u kan uitvoeren? Neem dan contact op met CVS warmte! Wij komen graag bij u langs om na te gaan wat er precies aan de hand is. In sommige gevallen zal er een klein onderdeel van de cv ketel vervangen moeten worden. Er zijn echter ook gevallen waarbij er sprake is van een groot defect. In dat kan het zijn dat u prijstechnisch beter voor een nieuwe cv ketel kunt kiezen. Ook daarin kan CVS warmte uw adviseren. Wij zijn bekend met verschillende merken cv ketels. Het voordeel hiervan is dat wij, samen met u kunnen bespreken welke cv ketel het beste bij uw woning past. Daarnaast kijken wij uiteraard ook naar uw budget, want er zijn cv ketels te koop in verschillende prijsklassen.

Storingslijn bellen

Heeft u een storing en wilt u een monteur laten komen? Een storing aan uw cv ketel is uitermate vervelend. U wilt natuurlijk een snelle, vakkundige reparatie als dat mogelijk is. Gelukkig is onze storingslijn 7 dagen per week bereikbaar. U kunt het telefoonnummer 085 30 37 238 gebruiken als u direct contact wilt. Dit nummer is van 09.00 uur in de ochtend tot 19.00 uur ’s avonds bereikbaar. De medewerker van CVS warmte zal uw probleem aanhoren en nagaan welke monteur het snelst bij u kan zijn. Dit duurt over het algemeen niet lang. U kunt rekenen op een professionele en betaalbare reparatie van uw cv ketel!

service

CVS Warmte staat voor

24/7 hr dienst

Het maakt niet uit of we thuis zijn en/of op de werkplaats. We staan klaar voor onze klanten.

Betrouwbaar Team

Onze team is erg trouw aan de klant en aan het bedrijf. Hierdoor staan we klaar voor u.

Correcte prijzen

Wij zorgen ervoor dat we het probleem in orde maken, voordat het een ramp wordt. Dit wordt ook nog eens binnen het budget uitgevoerd.

Vakbekwame monteurs

Je kan op ons rekenen, wij hebben elk probleem al een keer ondervonden. Wij worden jaarlijks bijgeschoold.

What our clients say

Valerie Smit

Ik gebruik deze groep installateurs al jaren. Ik ben super positief.

Jim Geluk

In het weekend had ik een water lekkage. Kon bijna geen loodgieter vinden die dezelfde dag kon komen. Gelukkig stond dezelfde dag nog iemand op de stoep om het probleem te verhelpen.

Nicole

Mijn CV ketel deed het niet meer !!! Ze waren er binnen een uur. Andre heeft het direct opgelost. Ben super blij.

Blijf in contact

Heeft u een vraag en/of een opmerking. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren altijd binnen 24 uur. Heeft u toch spoed , bel dan op tel 085 30 37 238.

 • Adres

  Prof. Telderslaan 43

 • Email

  info@cvswarmte.nl

 • Telefoon

  085 30 37 238