• Ma - Zo 9.00 - 19.00
 • 0623888477 info@cvswarmte.nl
 • Follow Us

CV Onderhoud

HomeCV Onderhoud
Cv onderhoud

Goed onderhoud van een cv ketel is van groot belang. Door de cv ketel regelmatig te laten</p> <p>nakijken verkleint u niet alleen de kans op een storing, maar ook het energieverbruik blijft binnen de perken. Het kan namelijk regelmatig gebeuren dat een onderdeel van de cv ketel aan vervanging toe is. Wordt het onderdeel niet tijdig vervangen, dan kan dit leiden tot een hoger energieverbruik van de cv ketel. Goed cv onderhoud is dan ook erg belangrijk.

Ervaren onderhoudsmonteur

Als u kiest voor een onderhoudscontract via CVS warmte dan kunt u rekenen op een ervaren monteur die bij u langskomt om uw cv ketel na te kijken. De belangrijkste onderdelen van de cv ketel worden nagekeken en indien nodig vervangen. U hoeft absoluut niet bang te zijn dat een onderhoudscontract via CVS warmte veel geld kost. Wij werken met zeer scherpe tarieven wat onderhoudsabonnementen betreft. Uiteraard bent u wel geld kwijt voor cv onderhoud, maar u bent op de lange termijn altijd goedkoper uit. Door goed cv onderhoud verlengt u de levensduur van uw cv ketel namelijk. Daarnaast is de kans op een storing een stuk kleiner. Dit leidt er toe dat u geen extra kosten maakt voor een storingsmonteur.

Cv onderhoud afsluiten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van cv onderhoud? Contacteer ons dan vandaag nog. U kunt hier het telefoonnummer 085 30 37 238 voor gebruiken. Een van onze medewerkers vertelt u graag wat modelijkheden zijn. U kunt vervolgens direct telefonisch een onderhoudscontract afsluiten indien gewenst.

service

CVS Warmte staat voor

24/7 hr dienst

Het maakt niet uit of we thuis zijn en/of op de werkplaats. We staan klaar voor onze klanten.

Betrouwbaar Team

Onze team is erg trouw aan de klant en aan het bedrijf. Hierdoor staan we klaar voor u.

Correcte prijzen

Wij zorgen ervoor dat we het probleem in orde maken, voordat het een ramp wordt. Dit wordt ook nog eens binnen het budget uitgevoerd.

Vakbekwame monteurs

Je kan op ons rekenen, wij hebben elk probleem al een keer ondervonden. Wij worden jaarlijks bijgeschoold.

What our clients say

Valerie Smit

Ik gebruik deze groep installateurs al jaren. Ik ben super positief.

Jim Geluk

In het weekend had ik een water lekkage. Kon bijna geen loodgieter vinden die dezelfde dag kon komen. Gelukkig stond dezelfde dag nog iemand op de stoep om het probleem te verhelpen.

Nicole

Mijn CV ketel deed het niet meer !!! Ze waren er binnen een uur. Andre heeft het direct opgelost. Ben super blij.

Blijf in contact

Heeft u een vraag en/of een opmerking. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren altijd binnen 24 uur. Heeft u toch spoed , bel dan op tel 085 30 37 238.

 • Adres

  Prof. Telderslaan 43

 • Email

  info@cvswarmte.nl

 • Telefoon

  085 30 37 238