• Ma - Zo 9.00 - 19.00
 • 0623888477 info@cvswarmte.nl
 • Follow Us

Cv monteur

HomeCv monteur
CV Monteur

Als u op zoekt bent naar een cv monteur dan zijn er een aantal zaken waar u naar moet kijken. Is de cv monteur ervaren in zijn vak? Een goede cv monteur heeft minstens een paar jaar ervaring en is bekend met verschillende merken cv ketels. Een ander punt is de beschikbaarheid. Is de monteur snel beschikbaar en binnen welke tijd kan hij bij u op locatie zijn? Een laatste punt, ook niet onbelangrijk, wat kost een reparatie va uw cv ketel? Want een dure reparatie zit natuurlijk niemand op te wachten.

Neem contact op met CVS warmte

De punten die wij net genoemd hebben zitten bij CVS warmte wel goed. De monteurs die bij CVS warmte werkzaam zijn hebben veel kennis, van verschillende soorten cv ketels. Ze kunnen snel bij u ter plaatse zijn en de reparatie is ook nog eens betaalbaar. Het perfecte bedrijf voor een reparatie van uw cv ketel dus! Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden m.b.t. onderhoud. Onze onderhoudscontracten zijn scherp geprijsd.

Bel ons direct

Wilt u direct een storing melden? Neem dan contact met ons op. CVS warmte is bereikbaar op het telefoonnummer 085 30 37 238. Dit nummer kunt u 7 dagen per week bellen, ook gedurende vakanties. Meld uw storing en er wordt gelijk gekeken naar een beschikbare monteur. U hoeft dus nooit lang in de kou en zonder warm water te zitten als u contact met ons opneemt!

service

CVS Warmte staat voor

24/7 hr dienst

Het maakt niet uit of we thuis zijn en/of op de werkplaats. We staan klaar voor onze klanten.

Betrouwbaar Team

Onze team is erg trouw aan de klant en aan het bedrijf. Hierdoor staan we klaar voor u.

Correcte prijzen

Wij zorgen ervoor dat we het probleem in orde maken, voordat het een ramp wordt. Dit wordt ook nog eens binnen het budget uitgevoerd.

Vakbekwame monteurs

Je kan op ons rekenen, wij hebben elk probleem al een keer ondervonden. Wij worden jaarlijks bijgeschoold.

What our clients say

Valerie Smit

Ik gebruik deze groep installateurs al jaren. Ik ben super positief.

Jim Geluk

In het weekend had ik een water lekkage. Kon bijna geen loodgieter vinden die dezelfde dag kon komen. Gelukkig stond dezelfde dag nog iemand op de stoep om het probleem te verhelpen.

Nicole

Mijn CV ketel deed het niet meer !!! Ze waren er binnen een uur. Andre heeft het direct opgelost. Ben super blij.

Blijf in contact

Heeft u een vraag en/of een opmerking. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren altijd binnen 24 uur. Heeft u toch spoed , bel dan op tel 085 30 37 238.

 • Adres

  Prof. Telderslaan 43

 • Email

  info@cvswarmte.nl

 • Telefoon

  085 30 37 238