• Ma - Zo 9.00 - 19.00
 • 0623888477 info@cvswarmte.nl
 • Follow Us

CV monteur Zoetermeer voor uw CV storing Zoetermeer

HomeCV monteur Zoetermeer voor uw CV storing Zoetermeer
CV Monteur Zoetermeer voor uw CV storing Zoetermeer

CVS warmte is werkzaam in de provincie Zuid-Holland, ook in Zoetermeer dus! Bij CVS warmte kunt u terecht voor storingen en onderhoud aan uw cv ketel. Ervaart u op dit moment een storing en heeft u geen idee hoe dit verholpen moet worden? Laat er dan een ervaren monteur naar kijken. Onze storingslijn is 7 dagen per week bereikbaar. Gebruik het volgende telefoonnummer: 085 30 37 238. Er wordt altijd geprobeerd om zo snel mogelijk een monteur bij u op locatie te krijgen.

Onderhoudscontract afsluiten

Veel mensen denken dat een onderhoudscontract voor een cv ketel overbodig is. Het is echter belangrijk dat de cv ketel regelmatig even nagekeken wordt. Een ervaren CV monteur Zoetermeer van CVS warmte heeft hier niet veel tijd voor nodig. Hij weet naar welke zaken er gekeken moet worden. Als u kiest voor een onderhoudscontract dan profiteert u van regelmatig onderhoud. Mochten er onderdelen versleten zijn of door een andere reden aan vervanging toe zijn, dan kan de monteur deze direct vervangen. Dit levert u een voordeel op, de kans op een CV storing Zoetermeer wordt namelijk aanzienlijk kleiner.

Probleem in leidingen

Mocht tijdens het bezoek van de CV monteur Zoetermeer blijken dat het probleem niet in de cv ketel gezocht moet worden, maar in één van de leidingen bijvoorbeeld, dan is dat geen probleem. CVS warmte heeft namelijk ook loodgieters in dienst. Deze kunnen problemen met leidingen netjes verhelpen. U hoeft in zo’n geval dus niet op zoek te gaan naar een loodgietersbedrijf. Bij CVS warmte heeft u alles onder één dak, wel zo prettig natuurlijk!

service

CVS Warmte staat voor

24/7 hr dienst

Het maakt niet uit of we thuis zijn en/of op de werkplaats. We staan klaar voor onze klanten.

Betrouwbaar Team

Onze team is erg trouw aan de klant en aan het bedrijf. Hierdoor staan we klaar voor u.

Correcte prijzen

Wij zorgen ervoor dat we het probleem in orde maken, voordat het een ramp wordt. Dit wordt ook nog eens binnen het budget uitgevoerd.

Vakbekwame monteurs

Je kan op ons rekenen, wij hebben elk probleem al een keer ondervonden. Wij worden jaarlijks bijgeschoold.

What our clients say

Valerie Smit

Ik gebruik deze groep installateurs al jaren. Ik ben super positief.

Jim Geluk

In het weekend had ik een water lekkage. Kon bijna geen loodgieter vinden die dezelfde dag kon komen. Gelukkig stond dezelfde dag nog iemand op de stoep om het probleem te verhelpen.

Nicole

Mijn CV ketel deed het niet meer !!! Ze waren er binnen een uur. Andre heeft het direct opgelost. Ben super blij.

Blijf in contact

Heeft u een vraag en/of een opmerking. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren altijd binnen 24 uur. Heeft u toch spoed , bel dan op tel 085 30 37 238.

 • Adres

  Prof. Telderslaan 43

 • Email

  info@cvswarmte.nl

 • Telefoon

  085 30 37 238