• Ma - Zo 9.00 - 19.00
 • 0623888477 info@cvswarmte.nl
 • Follow Us

CV monteur Den Haag voor uw CV storing Den haag

HomeCV monteur Den Haag voor uw CV storing Den haag
CV Monteur Den Haag voor uw CV storing Den Haag

Bent u op zoek naar een cv monteur Den Haag omgeving? Als u een cv storing heeft wilt u natuurlijk snel een monteur op locatie hebben die aan de slag gaat met het verhelpen van de cv storing Den Haag, toch? Gelukkig bent u hiervoor bij CVS warmte aan het juiste adres. Onze telefoonlijn is van maandag tot en met zondag bereikbaar, 7 dagen per week dus. Als u in de omgeving van Den Haag woont of in de stad zelf kunt u direct bellen naar 085 30 37 238. Er wordt dan gekeken naar de snelst beschikbare cv monteur Den Haag die naar u toegestuurd kan worden. Over het algemeen hoeft u niet lang met een niet-functioneerde cv ketel te zitten, de monteur is snel ter plaatse.

Professioneel, klantvriendelijk en goedkoop

De cv monteur Den Haag die via CVS warmte wordt aangestuurd werkt zeer professioneel. Hij is bekend met verschillende soorten merken cv ketels. Het maakt dus niet uit of u een cv ketel van Bederus, Bosch, Atag of Itho Daalderop heeft. De monteur is van alle markten thuis en kan de cv storing Den Haag vakkundig verhelpen. Daarnaast kunt u een klantvriendelijke houding verwachten. Als u vragen heeft kunt u deze uiteraard aan de monteur stellen. Verder is het zo dat een reparatie via CVS warmte niet duur is. Als u eerst wilt weten met welke prijzen wij werken kunt u daar uiteraard naar informeren. Neem direct contact met ons op voor meer informatie of om een storing door te geven.

service

CVS Warmte staat voor

24/7 hr dienst

Het maakt niet uit of we thuis zijn en/of op de werkplaats. We staan klaar voor onze klanten.

Betrouwbaar Team

Onze team is erg trouw aan de klant en aan het bedrijf. Hierdoor staan we klaar voor u.

Correcte prijzen

Wij zorgen ervoor dat we het probleem in orde maken, voordat het een ramp wordt. Dit wordt ook nog eens binnen het budget uitgevoerd.

Vakbekwame monteurs

Je kan op ons rekenen, wij hebben elk probleem al een keer ondervonden. Wij worden jaarlijks bijgeschoold.

What our clients say

Valerie Smit

Ik gebruik deze groep installateurs al jaren. Ik ben super positief.

Jim Geluk

In het weekend had ik een water lekkage. Kon bijna geen loodgieter vinden die dezelfde dag kon komen. Gelukkig stond dezelfde dag nog iemand op de stoep om het probleem te verhelpen.

Nicole

Mijn CV ketel deed het niet meer !!! Ze waren er binnen een uur. Andre heeft het direct opgelost. Ben super blij.

Blijf in contact

Heeft u een vraag en/of een opmerking. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren altijd binnen 24 uur. Heeft u toch spoed , bel dan op tel 085 30 37 238.

 • Adres

  Prof. Telderslaan 43

 • Email

  info@cvswarmte.nl

 • Telefoon

  085 30 37 238