• Ma - Zo 9.00 - 19.00
 • 0623888477 info@cvswarmte.nl
 • Follow Us

CV monteur Delft voor uw CV storing Delft

HomeCV monteur Delft voor uw CV storing Delft
CV monteur Delft voor uw CV storing Delft

Een professionele cv monteur Delft omgeving hoeft niet duur te zijn. Wilt u direct een monteur inschakelen om een cv storing Delft te verhelpen? Bel dan direct naar 085 30 37 238. U krijgt dan een medewerker van CVS warmte aan de lijn. Er worden enkele vragen aan u gesteld om te bepalen wat de beste vervolgstappen zijn. In 9 van de 10 gevallen wordt er een monteur aangestuurd. Deze monteur zal zo snel mogelijk bij u thuis langs komen. Zodra hij er is wordt het onderzoek opgestart. Uw cv ketel wordt nagekeken op tal van punten. De CV monteur Delft heeft jarenlange ervaring en kan dan ook snel ontdekken waar het probleem zit. Dit wordt, indien mogelijk direct gerepareerd. In bepaalde gevallen is het prijstechnisch interessanter om te kiezen voor een nieuwe cv ketel. De monteur kan u in contact brengen met een adviseur die alles weet op het gebied van nieuwe cv ketels.

7 dagen per week bereikbaar

De storingslijn van CVS warmte is elke dag bereikbaar! Dat komt goed uit, want ook op zondagochtend kunt u een storing melden. U kunt het nummer van 9.00 – 19.00 uur bereiken. Bel direct naar dit nummer en uw cv ketel is snel weer aan de praat! U hoeft dan ook nooit lang zonder warm water te zitten. Profiteer van een vakkundige reparatie die ook nog eens heel betaalbaar is, kies voor CVS warmte. CVS warmte is actief in heel Zuid-Holland. Mocht u niet in Delft wonen maar in een andere Zuid-Hollandse gemeente dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

service

CVS Warmte staat voor

24/7 hr dienst

Het maakt niet uit of we thuis zijn en/of op de werkplaats. We staan klaar voor onze klanten.

Betrouwbaar Team

Onze team is erg trouw aan de klant en aan het bedrijf. Hierdoor staan we klaar voor u.

Vakbekwame monteurs

Je kan op ons rekenen, wij hebben elk probleem al een keer ondervonden. Wij worden jaarlijks bijgeschoold.

What our clients say

Valerie Smit

Ik gebruik deze groep installateurs al jaren. Ik ben super positief.

Jim Geluk

In het weekend had ik een water lekkage. Kon bijna geen loodgieter vinden die dezelfde dag kon komen. Gelukkig stond dezelfde dag nog iemand op de stoep om het probleem te verhelpen.

Nicole

Mijn CV ketel deed het niet meer !!! Ze waren er binnen een uur. Andre heeft het direct opgelost. Ben super blij.

Blijf in contact

Heeft u een vraag en/of een opmerking. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren altijd binnen 24 uur. Heeft u toch spoed , bel dan op tel 085 30 37 238.

 • Adres

  Prof. Telderslaan 43

 • Email

  info@cvswarmte.nl

 • Telefoon

  085 30 37 238