• Ma - Zo 9.00 - 19.00
 • 0623888477 info@cvswarmte.nl
 • Follow Us

CV storing Bosch

HomeCV storing Bosch
CV Storing Bosch

Wie kent het merk Bosch niet? Van kookplaten tot vaatwassers en van koffiemachines tot drogers, Bosch ontwikkelt tal van producten. Bosch maakt ook geavanceerde cv ketels, van hoge kwaliteit. Misschien heeft u ook wel een cv ketel van dit merk in uw woning. Laat u uw cv ketel goed onderhouden? De cv ketel regelmatig na laten kijken is een must als u de kans op een storing wilt verkleinen. Toch zit een probleem in een klein hoekje. Ook een Bosch cv ketel kan in storing vallen.

Betrouwbare storingshersteller

Een storing aan uw cv ketel van Bosch is uitermate vervelend. U wilt natuurlijk een snelle oplossing als er sprake is van een storing. Kies voor een betrouwbare storingshersteller. Alleen dan weet u zeker dat uw storing vakkundig en professioneel wordt verholpen. Kies voor CVS warmte als u niet teveel wilt betalen en een goed herstel van uw Bosch cv ketel wilt. Bel ons direct op telefoonnummer 085 30 37 238 als u wilt ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Het nummer is dagelijks bereikbaar, van 09.00 – 19.00 uur.

Onderhoudscontracten

Ook een cv ketel van Bosch moet regelmatig nagekeken worden. Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw cv ketel. U kunt niet alleen voor storingen bij CVS warmte terecht. Ook als het gaat om onderhoud willen wij u graag van dienst zijn. Informeer naar onze onderhoudscontracten voor uw Bosch cv ketel. Ook dit kan telefonisch, op het eerder genoemde telefoonnummer. Tot ziens bij CVS warmte!

service

CVS Warmte staat voor

24/7 hr dienst

Het maakt niet uit of we thuis zijn en/of op de werkplaats. We staan klaar voor onze klanten.

Betrouwbaar Team

Onze team is erg trouw aan de klant en aan het bedrijf. Hierdoor staan we klaar voor u.

Correcte prijzen

Wij zorgen ervoor dat we het probleem in orde maken, voordat het een ramp wordt. Dit wordt ook nog eens binnen het budget uitgevoerd.

Vakbekwame monteurs

Je kan op ons rekenen, wij hebben elk probleem al een keer ondervonden. Wij worden jaarlijks bijgeschoold.

What our clients say

Valerie Smit

Ik gebruik deze groep installateurs al jaren. Ik ben super positief.

Jim Geluk

In het weekend had ik een water lekkage. Kon bijna geen loodgieter vinden die dezelfde dag kon komen. Gelukkig stond dezelfde dag nog iemand op de stoep om het probleem te verhelpen.

Nicole

Mijn CV ketel deed het niet meer !!! Ze waren er binnen een uur. Andre heeft het direct opgelost. Ben super blij.

Blijf in contact

Heeft u een vraag en/of een opmerking. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren altijd binnen 24 uur. Heeft u toch spoed , bel dan op tel 085 30 37 238.

 • Adres

  Prof. Telderslaan 43

 • Email

  info@cvswarmte.nl

 • Telefoon

  085 30 37 238