• Ma - Zo 9.00 - 19.00
 • 0623888477 info@cvswarmte.nl
 • Follow Us

CV storing AWB

HomeCV storing AWB
CV storing AWB

Heeft u een cv ketel van het merk AWB? AWB is al sinds 1934 actief op de markt van cv ketels en valt onder de Vaillant Group. Het bedrijf maakt duurzame systemen en cv ketels van hoge kwaliteit. Omdat cv ketels veel verschillende onderdelen hebben kan er altijd een storing opgetreden. Zo’n storing kan op elk moment van de dag optreden. Vaak komt het net verkeerd uit. Toch hoeft u niet gelijk in de stress te schieten als uw AWB cv ketel in storing valt. Als u namelijk contact opneemt met CVS warmte dan wordt u verder geholpen. CVS warmte heeft ervaring met tal van merken en type cv ketels, waaronder ook AWB cv ketels.

Contact met de storingslijn

Heeft u momenteel geen warm water meer? Dan is de kans groot dat dit komt door een storing aan uw AWB cv ketel. Bel direct onze storingslijn op 085 30 37 238. Wij helpen u graag verder! In de meeste gevallen wordt er besloten om een vakkundige monteur richting uw woning te sturen. Van afstand is het lastig om te bepalen wat de oorzaak is van de storing namelijk. Ter plaatse kan de monteur uw AWB cv ketel op verschillende punten nalopen. Zo kan worden achterhaald wat de exacte oorzaak is van de storing. Zodra die bekend is kan de monteur beginnen met de herstelwerkzaamheden. Over het algemeen duren deze niet zo lang. Mocht er een groter probleem aan de hand zijn, dan wordt u daar uiteraard over geïnformeerd door de monteur.

service

CVS Warmte staat voor

24/7 hr dienst

Het maakt niet uit of we thuis zijn en/of op de werkplaats. We staan klaar voor onze klanten.

Betrouwbaar Team

Onze team is erg trouw aan de klant en aan het bedrijf. Hierdoor staan we klaar voor u.

Correcte prijzen

Wij zorgen ervoor dat we het probleem in orde maken, voordat het een ramp wordt. Dit wordt ook nog eens binnen het budget uitgevoerd.

Vakbekwame monteurs

Je kan op ons rekenen, wij hebben elk probleem al een keer ondervonden. Wij worden jaarlijks bijgeschoold.

What our clients say

Valerie Smit

Ik gebruik deze groep installateurs al jaren. Ik ben super positief.

Jim Geluk

In het weekend had ik een water lekkage. Kon bijna geen loodgieter vinden die dezelfde dag kon komen. Gelukkig stond dezelfde dag nog iemand op de stoep om het probleem te verhelpen.

Nicole

Mijn CV ketel deed het niet meer !!! Ze waren er binnen een uur. Andre heeft het direct opgelost. Ben super blij.

Blijf in contact

Heeft u een vraag en/of een opmerking. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren altijd binnen 24 uur. Heeft u toch spoed , bel dan op tel 085 30 37 238.

 • Adres

  Prof. Telderslaan 43

 • Email

  info@cvswarmte.nl

 • Telefoon

  085 30 37 238