• Ma - Zo 9.00 - 19.00
 • 0623888477 info@cvswarmte.nl
 • Follow Us

CV storing Atag

HomeCV storing Atag
CV storing Atag

De cv ketels van Atag zijn van een zeer hoge kwaliteit. De afgelopen jaren heeft de Consumentenbond de cv ketels van Atag regelmatig uitgeroepen tot beste uit de test. Alle cv ketels van Atag kennen een hoog rendement en zijn energiezuinig. Dat de ketels van dit merk van een hoge kwaliteit zijn wil natuurlijk niet zeggen dat er nooit een storing kan optreden. De kans op een storing is klein, maar wel aanwezig. Misschien heeft u op dit moment wel met een storing van uw Atag ketel te maken. Dit hoeft geen reden te zijn voor stress, een storing kan vaak eenvoudig verholpen worden. Het is echter wel noodzakelijk om de storing te melden. Dit kan bij CVS warmte bijvoorbeeld. Wij hebben meerdere monteurs in dienst die bekend zijn met verschillende merken cv ketels. Ook de ketels van Atag zijn niet onbekend bij onze monteurs.

Snelle en betaalbare reparatie

De reparatie van uw Atag cv ketel wordt snel uitgevoerd. Op het moment dat u belt naar 085 30 37 238 wordt er gekeken naar de monteurs die beschikbaar zijn. Er wordt zo snel mogelijk een monteur naar uw adres gestuurd. Daar wordt begonnen met de reparatie van uw cv ketel. Het doel is een 100% functioneren cv ketel die weer helemaal storingsvrij is. Als u denkt dat dat veel geld gaat kosten dan heeft u het mis. Bij CVS warmte is er sprake van zeer scherpe prijzen op het gebied van storingsherstel. Benieuwd naar de tarieven en mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

service

CVS Warmte staat voor

24/7 hr dienst

Het maakt niet uit of we thuis zijn en/of op de werkplaats. We staan klaar voor onze klanten.

Betrouwbaar Team

Onze team is erg trouw aan de klant en aan het bedrijf. Hierdoor staan we klaar voor u.

Correcte prijzen

Wij zorgen ervoor dat we het probleem in orde maken, voordat het een ramp wordt. Dit wordt ook nog eens binnen het budget uitgevoerd.

Vakbekwame monteurs

Je kan op ons rekenen, wij hebben elk probleem al een keer ondervonden. Wij worden jaarlijks bijgeschoold.

What our clients say

Valerie Smit

Ik gebruik deze groep installateurs al jaren. Ik ben super positief.

Jim Geluk

In het weekend had ik een water lekkage. Kon bijna geen loodgieter vinden die dezelfde dag kon komen. Gelukkig stond dezelfde dag nog iemand op de stoep om het probleem te verhelpen.

Nicole

Mijn CV ketel deed het niet meer !!! Ze waren er binnen een uur. Andre heeft het direct opgelost. Ben super blij.

Blijf in contact

Heeft u een vraag en/of een opmerking. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren altijd binnen 24 uur. Heeft u toch spoed , bel dan op tel 085 30 37 238.

 • Adres

  Prof. Telderslaan 43

 • Email

  info@cvswarmte.nl

 • Telefoon

  085 30 37 238