• Ma - Zo 9.00 - 19.00
 • 0623888477 info@cvswarmte.nl
 • Follow Us

CV storing Agpo

HomeCV storing Agpo
CV storing Agpo

Een storing aan uw cv ketel is nooit prettig. Het maakt daarbij weinig uit welk type cv ketel u heeft. Misschien heeft u wel een storing aan uw Agpo cv ketel. Gelukkig kan een storing aan dit type ketel snel en vakkundig verholpen worden door CVS warmte. Wij zijn actief in de provincie Zuid-Holland en komen graag bij u langs om de storing voor u te verhelpen. In de meeste gevallen kan de cv ketel moeiteloos gerepareerd worden. Lukt het niet, dan kunt u ook advies krijgen over een nieuwe cv ketel.

Van inventarisatie tot schadeherstel

Hoe gaat het precies in zijn werk als u een Agpo cv storing heeft? Uiteraard moeten wij eerst weten dat u een storing heeft. U dient de storing dan ook aan ons door te geven. Gebruik hiervoor het nummer 085 30 37 238, bereikbaar van 09.00 – 19.00 uur. Niet alleen van maandag tot en met vrijdag, ook op zaterdag en zondag is dit nummer bereikbaar. Op het moment dat u belt krijgt u een aantal vragen voorgeschoteld. Wij kunnen hierdoor al een eerste inschatting maken wat er mogelijk aan de hand is. Er wordt een bon gemaakt voor de monteur, welke direct wordt aangestuurd. Zodra de monteur bij u thuis is zal deze direct beginnen met het onderzoek. Uw Agpo cv ketel wordt volledig onderzocht en nagekeken. Zodra het probleem is gevonden zal de monteur de Agpo cv ketel vakkundig herstellen. U kunt vervolgens weer genieten van heerlijk warm water! Neem daarom direct contact met ons op als er een probleem is met uw Agpo ketel. Wij staan voor u klaar!

service

CVS Warmte staat voor

24/7 hr dienst

Het maakt niet uit of we thuis zijn en/of op de werkplaats. We staan klaar voor onze klanten.

Betrouwbaar Team

Onze team is erg trouw aan de klant en aan het bedrijf. Hierdoor staan we klaar voor u.

Correcte prijzen

Wij zorgen ervoor dat we het probleem in orde maken, voordat het een ramp wordt. Dit wordt ook nog eens binnen het budget uitgevoerd.

Vakbekwame monteurs

Je kan op ons rekenen, wij hebben elk probleem al een keer ondervonden. Wij worden jaarlijks bijgeschoold.

What our clients say

Valerie Smit

Ik gebruik deze groep installateurs al jaren. Ik ben super positief.

Jim Geluk

In het weekend had ik een water lekkage. Kon bijna geen loodgieter vinden die dezelfde dag kon komen. Gelukkig stond dezelfde dag nog iemand op de stoep om het probleem te verhelpen.

Nicole

Mijn CV ketel deed het niet meer !!! Ze waren er binnen een uur. Andre heeft het direct opgelost. Ben super blij.

Blijf in contact

Heeft u een vraag en/of een opmerking. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren altijd binnen 24 uur. Heeft u toch spoed , bel dan op tel 085 30 37 238.

 • Adres

  Prof. Telderslaan 43

 • Email

  info@cvswarmte.nl

 • Telefoon

  085 30 37 238